Lajit ja aikataulu

Opettajat

Lattarikurssin opettajina toimivat Merja Tanjunen ja Timo Toivonen. Lue heidän esittelyt täältä.

Hinnat ja ilmoittauminen

Viimeistään 8.6. ilmoittautuneille ja maksaneille: yksi laji 20€, koko päivä 50€
9.6. tai myöhemmin ilmoittautuneille: yksi laji 25€, koko päivä 60€
Kurssimaksu maksetaan etukäteen, jolloin tunneille tulo toimii sujuvasti.

Ilmoittauminen kurssille tapahtuu tällä lomakkeella jonka jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiin, kun paritasapaino mahdollistaa osallistumisesi.

Ruokailu ja kahvi

Ruokatauolla on tarjolla kotiruokalounas 12€ (keitto tai kiusaus, ei vielä tiedossa) johon ilmoittaudutaan leirille ilmoittautumisen yhteydessä. Sis. leivät, levite, juomana vesi tai mehu. Jälkiruokana kahvi. Maksu suoritetaan ruokalinjastolla.

Kahvitauolla linjastolta, löytyy makeaa ja suolaista. Normaalit kahvion hinnat.

Paritasapaino

Pyrimme kurssilla paritasapainoon (ei liikaa viejiä/seuraajia – ei turhaa vuoron odottelua vaihtoringissä), joten toivomme osallistujien ilmoittaumista mahdollisuuksien mukaan pareittain. Yksinään ilmoittautuneille vahvistetaan sähköpostitse osallistuminen heti paritasapainon sen mahdollistaessa. Vahvistuksen mukana saat myös ohjeet kurssimaksun suorittamiseen.

Tasokuvaukset

Perusteet: Ennakkotaitoja ei tarvita. Tunnit aloitetaan tanssin perusteiden opettelusta.

Perusteet / Keskitaso: Kun perusteet ovat sinulle tuttuja ja olet jo käynyt opetettavasta lajista useamman vihreän tunnin, voit siirtyä vihreä/siniselle tunnille.

Keskitaso: Kun vientisi/seuraamisesi on selkeää ja sujuvaa, ja hallitset peruskuviot varmasti ja osaat huomioida ympäristösi sekä muut tanssijat. voit hakea siniseltä tasolta lisää haasteita.

Dance swing facebookissa. Naapurinvaaran huvikeskuksen sivut.