Merja Tanjunen

Hei, olen Merja Tanjunen ja työskentelen tanssinopettajana pääsääntöisesti Oulussa ja sen lähiympäristössä mm. Raahessa ja Muhoksella. Tanssilla on iso rooli elämässäni. Se on ollut päätyöni lähes 10 vuoden ajan, mutta edelleen myös erittäin rakas harrastus. Työni kautta haluankin jakaa tanssin ilosanomaa mahdollisimman monelle ja saattaa uusia harrastajia tanssin pariin!

Opetan paritansseja laidasta laitaan, pääpaino kuitenkin parisalsassa, bachatassa, argentiinalaisessa tangossa ja kizombassa. Viikkotuntien lisäksi annan yksityistunteja sekä teen tilaustunteja mm. polttareihin, hääpareille ja yritysten virkistyspäiviin. Työhöni kuuluvat myös lattari-, kuntotanssi-, ja erilaiset soolotanssitunnit. 

Olen lämmin ja energinen opettaja ja tunneillani on hauska ja rento meininki. Oppilaani kuvaili vasta opetustyyliäni ”iloisen kuplivaksi”. Opetuksessani pyrin siihen, että tanssiminen olisi mukavaa ja nautinnollista, vaikka opeteltaisiin haastaviakin asioita. Paritansseissa minua kiehtoo parityöskentely, läsnäolo, rentous ja musiikin ilmentäminen omassa ja yhteisessä tanssissa. Olen saanut palautetta, että olen selkeä ja kannustava opettaja. Pyrin huomioimaan jokaisen asiakkaan yksilönä ja annan mielelläni henkilökohtaista palautetta.

Tanssinopetuksessa parasta on, kun pääsee jakamaan fiiliksiä ja oppimisen riemua erilaisten ihmisten kanssa, sekä pääsee kehittämään ihmisten välistä yhteyttä ja hyväksyntää tanssin keinoin.

Minun tekemisiä voi seurata instagramissa: 

www.instagram.com/merjatanjunen

Nähdään parketilla!

Timo Toivonen

Timo Toivonen on sotilassoittaja, joten voidaankin sanoa että hänellä on aina ”suu messingillä”. Yli 15 vuoden kokemus orkesterisoittajana, soitonopettajana sekä orkesterinjohtajana näkyy varmasti myös tanssin opetuksessa.

Vaikka Timo oli tanssinut jonkin verran aiemminkin, varsinainen hurahtaminen tanssiin tapahtui 2006 ja pian vapaa-aika kuluikin eri tanssikursseilla ympäri Suomen sekä tanssilavoilla. Tanssinopettaminen tuli kuvioihin mukaan Timo Arstilan Pohjois-Suomen swing-projektin ohjaajakoulutuksen myötä. Tanssiseurojen ohjaajana Timo on toiminut Kajaanin Casambassa 2011-2013 sekä töiden siirryttyä Rovaniemelle Napapiirin seuratanssijoissa vuodesta 2014. Lisäksi Timo on opettanut viikonloppukursseilla mm Vuokatissa ja Levillä sekä useissa pohjoisen alueen tanssiseuroissa.

Kilpailumenestystä on kertynyt rock’n’swing saralta, kuten 2015 STUL fuskun suomenmestaruus Heini Ahtiaisen kanssa.

Lue Timosta lisää hänen tanssikoulun kotisivuilta osoitteesta https://tttanssi.fi.